Kleding

Creative People levert kleding zowel bedrukt als onbedrukt. Bedrukken kan gebeuren met verschillende technieken waaronder flex folie, sublimatie en full color folie. Daarnaast is het ook mogelijk om kleding te laten borduren via Creative People. Naast een grote variatie in druktechnieken hebben wij ook een ruim assortiment kleding wat onder andere bestaat uit sportkleding, bedrijfskleding en promotiekleding.

Sportkleding

Onder sportkleding verstaand wij ieder soort shirt of tenue wat gemaakt is voor sport. Dit kan een voetbaltenue zijn maar ook dart T-shirts vallen onder dit assortiment. Sportkleding kunnen wij vaak in grote aantallen leveren, maar ook één a twee shirts is geen probleem. Omdat wij alle bedrukking in eigen huis doen is het personaliseren per kledingstuk mogelijk.

Bedrijfskleding

Moet uw personeel uitgerust zijn met bedrijfskleding wat aan de laatste veiligheidsnormen moet voldoen? Ook hier heeft Creative People een assortiment voor. Verschillende soorten en maten werkbroeken kunt u bij ons bestellen maar ook voor veiligheidsvesten, werkschoenen en bescherming hebben wij in ons assortiment.

Promotiekleding

De meest gebruikte vorm van bedrukte kleding is promotiekleding. Een shirt met het logo van het bedrijf om de werknemers er uit te laten springen of een unieke tekst met je vrienden op het shirt valt allemaal onder de mogelijkheden hiervan. Promotiekleding hebben wij in alle soorten en maten en verschillende kwaliteitssoorten. U heeft bijvoorbeeld al een t-shirt bij Creative People vanaf vijf euro.