Over ons

Wij zijn trots op ons bedrijf en stellen ons hier graag aan u voor.

Inmiddels bestaan wij 12 jaar en hebben daarnaast gezamenlijk meer dan een halve eeuw ervaring in allerlei aspecten van de grafische wereld.

Creative People heeft het volledige traject van conceptvoorstel tot uitlevering en zelfs eventuele opslag in eigen handen. In onze nieuwe locatie kunnen we onze specialismen en daarbij behorende machinerie├źn uitstekend benutten. Wij doen dit in nette verzorgde ruimtes, zodat uw en onze eigendommen met de juiste zorg kunnen worden behandeld.

Voor ontwikkeling en productie van concepten werkt Creative-People nauw samen met een groep van producenten en product designers, uit zowel Europa als het Verre Oosten. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel doen toekomen dat optimaal aansluit bij uw wensen. Klantbehoeften veranderen in de loop van de tijd. Daarom is Creative-People continue op zoek naar opvallende producten. Op onze site vind u geregeld nieuwe verfrissende productconcepten. Creative-People is 24 uur per dag online bereikbaar en tussen 08.30 uur en 18.00 uur kunnen wij u persoonlijk te woord staan. Uiteraard kunnen wij niet ons gehele assortiment vermelden op deze website. Geef ons uw idee door en u zult versteld staan van de mogelijkheden! Ook voor het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, logo ontwerp en drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Verder leveren en monteren wij een scala aan reclame-uitingen. O.a. voor auto’s, reclameborden, reclamezuilen en bedrijfspanden.